Vergaderen in Breda doet u bij Allekante

Dé ideale locatie voor creatief en innovatief vergaderen  en ondernemen. Bij Allekante bent u verzekerd van accommodaties voorzien van alle gemakken voor een perfecte samenkomst. Uiteraard bieden wij diverse mogelijkheden voor een efficiënte vergadering.

 

Direct een locatie boeken? Vul het online contactformulier in.

Volg een effectieve bedrijfstraining bij Allekante

De bedrijfstrainingen in Breda worden bij Allekante georganiseerd in samenwerking met Use Your Talent. Dit trainingsbureau biedt innovatieve trainingen aan met een nieuwe kijk op leren en ontwikkelen. Wijk eens af van de dagelijkse gang van zaken en prikkel de zintuigen. Zo komen u en uw team eerder tot oplossingen en originele ideeën.


 

Bedrijfsteam actieve trainingen laten volgen

Samen met Use Your Talent organiseren we drie verschillende trainingen in onze vergaderaccommodaties die stuk voor stuk een meerwaarde zijn voor u en uw team dankzij onze locatie in de natuur. De rust die onze oude boerderij en de omgeving uitstralen vormen een ideale combinatie met de zakelijke faciliteiten binnenin het gebouw. Laat op professionele en unieke wijze uw personeel trainen bij Allekante.

Het aanbod aan bedrijfstrainingen:

  • Creatief ‘Out of the Box’ denken: leer uitdagingen op een andere manier te bekijken en kom tot briljante oplossingen.
  • Teamtalent in kaart: vergroot uw teamprestatie door talentenanalyse, inzicht, waardering en commitment.
  • De kaders van coaching: benut het aanwezige talent van uw team optimaal door middel van een goede manier van coachen.

Brainstormsessies

Use Your Talent organiseert ook brainstormsessies op onze locatie in Breda. Tijdens deze sessies worden op een lichtvoetige, maar gestructureerde en effectieve manier nieuwe ideeën en toepassingen ontdekt. Brainstormsessies zijn ideaal als onderbreking of afsluiting van bedrijfstrainingen en als onderdeel van een bedrijfsuitje of teambuildingsessie.

Meer weten over de bedrijfstraining bij Allekante? Laat u informeren over alle mogelijkheden door te bellen naar 085-8889262 of door het contactformulier in te vullen. We helpen u spoedig verder.

Zoekt u een inspirerende vergaderlocatie?

Allekante is dé perfecte plek in Breda